ΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

«Είχα τη διαβεβαίωση από την ημέρα της πρόσκλησης πως θα είναι όλοι εδώ», δήλωνε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης λίγο πριν την «κλειστή» συνάντησή του με τους επικεφαλής των παρατάξεων ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, για να διαψευσθεί όμως λίγο αργότερα αφού ο επικεφαλής της ΛΑΣΥ Π. Κρίκης

δεν εμφανίστηκε στο δημαρχείο.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου και στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν όλοι οι επικεφαλής και ειδικότερα η κα. Ρένα Καραλαριώτου, και οι κ.κ. Παναγιώτης Γούλας, Νίκος Γαμβρούλας και Κων/νος Βαϊούλης, ενώ δεν προσήλθε στην συνάντηση ο κ. Πέτρος Κρίκης», ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, που άφησε ασχολίαστη την απουσία.

Άδεια η καρέκλα δίπλα από το Ν. Γαμβρούλα. Τώρα ή που πήγε… περίπατο η διαβεβαίωση ή που κυριάρχησε η συναίνεση και δεν δόθηκε συνέχεια.

Πάντως η ΛΑΣΥ αναμένεται άμεσα να δώσει τη δική της απάντηση για την απουσία του επικεφαλής της μέσω ανακοίνωσης, με τον Π. Κρίκη, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά η σελίδα, να αρνείται ευγενικά να τοποθετηθεί μέχρι και την κοινοποίησή της στον τύπο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ