ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν είναι και λίγοι οι σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Λαρισαίων που σήμερα, μετά και την υπογραφή της επίσημης απόφασης για τον ορισμό των αντιδημάρχων, άρχισαν να “μουρμουρίζουν” τόσο για τις επιλογές, όσο και για τον τρόπο που χειρίστηκε ο δήμαρχος το προηγούμενο διάστημα το όλο θέμα,

με το ενδεχόμενο συνεργασιών αλλά και με τις διαρροές στον Τύπο κάποιων πληροφοριών που δημιούργησαν προσδοκίες σε αρκετούς.

Οπως επισημαίνουν, κάποιοι σύμβουλοι, η επιλογή του κ. Καλογιάννη να αναζητήσει συμμαχίες με την παράταξη του κ. Γούλα, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι είναι πρόθυμος να του δώσει αντιπροεδρία στη ΔΕΥΑΛ, λειτούργησε σαν “κόκκινο πανί” για κάποιους που δεν ξεχνούσαν ότι ο εκ των βασικών υποστηρικτών, ίσως και εμπνευστής της κίνησης του κ. Γούλα, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Εκτ. Νασιώκας, στήριξε ανοικτά προεκλογικά την διεκδικήτρια του δημαρχιακού θώκου, Ρένα Καραλαριώτου.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του paidis.com κάποιοι στην παράταξη ήταν έτοιμοι να σηκώσουν μπαϊράκι σε περίπτωση που προχωρούσε αυτή η συνεργασία.

Την ίδια ώρα άλλοι σύμβουλοι δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για τον τρόπο που χειρίστηκε επικοινωνιακά το θέμα των αντιδημάρχων ο κ. Καλογιάννης, αφού όπως επισημαίνουν “όταν σε δημοσιεύματα, τα οποία δεν διαψεύστηκαν, κάποια ονόματα εμφανίζονται ως σίγουρα για κάποιες θέσεις τότε οι προσδοκίες είναι μεγάλες όπως μεγάλη είναι και η απογοήτευση όλων εκείνων που δεν εμφανίστηκαν πουθενά σε δημοσιεύματα ως υποψήφιοι για κάποια θέση”.

“Ο δήμαρχος είχε όλο το χρόνο μπροστά του μετά τις εκλογές να κάνει το σχεδιασμό του και την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς διαρροές να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις”, σημείωνε σύμβουλος, συνομιλητής του paidis.com, που προέβλεψε ότι αν υπάρξουν λανθασμένες επιλογές στις επιτροπές και στα νομικά πρόσωπα τότε οι σημερινές μουρμούρες δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε κραυγές, με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ