ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΕ

Με ένα παιχνίδι-διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Σμόλικα Φαλάνης και τον ΠΟΕ ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος τα Α’ ΕΠΣΛ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα σε μια «χορταστική» ισοπαλία με σκορ 3-3.

Το παιχνίδι τα είχε όλα, πολλά γκολ, ανατροπές του σκορ, αλλά και τρία πέναλτι, με τον Σμόλικα να κρατά τη νίκη στα χέρια του με τέρμα που σημείωσε στο 91’ και τον ΠΟΕ να ισοφαρίζει στο 95’ σε 3-3 σε μια… αγγλικών προδιαγραφών εξέλιξη.

Οι παίκτες του Β. Μπακογιάννη επιχείρησαν από νωρίς να επιβάλλουν το ρυθμό τους και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Κακαζούκης εκτέλεσε φάουλ και ο Πατσιωτός νίκησε τους πάντες στο αέρα στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΟΕ για το 1-0, ενώ στο 14’ και μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο σκόρερ του Σμόλικα πλάσαρε από κοντά, με τον κίπερ του ΠΟΕ να απομακρύνει ενστικτωδώς πάνω στη γραμμή!

Η απάντηση του ΠΟΕ ήρθε στο 23′, όταν ο Ματούλας έπιασε το σουτ εντός περιοχής νικώντας το Γραβάνη για το 1-1, ενώ με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη οι ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή, όταν στο 61’ ο Πετκολάι δέχτηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Γκατζιούρα και ο Χάμος δεν αστόχησε στο πέναλτι που καταλογίστηκε σημειώνοντας το 1-2 για τον ΠΟΕ.

Ο Σμόλικας έβγαλε αντίδραση και στο 74’ ήταν η σειρά του να στήσει τη μπάλα στα 11 βήματα, όταν ο δραστήριος Πατσιωτός ανατράπηκε από τον Σουγλή, με τον φορ του Σμόλικα να ισοφαρίζει σε 2-2, πετυχαίνοντας και δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα το γήπεδο πήρε φωτιά, αφού στο 91’ και σε μια ακόμη ανατροπή του σκορ ο Κακαζούκης σέντραρε από αριστερά μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, ο Γκατζούλης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γούπο γράφοντας το 3-2 για τον Σμόλικα, ωστόσο ο ΠΟΕ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης σε φάση εντός περιοχής έκανε το γέμισμα, ο ρέφερι είδε χέρι του Κολοβού δίνοντας το πέναλτι και ο Χάμος στο 95’ «εκτέλεσε» από την άσπρη βούλα τον Γραβάνη για το τελικό 3-3!

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας (69′ Τσιρογιάννης), Κακαζούκης, Κολοβός, Σκούπρας, Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης, Παπαγεωργίου (54′ Ηλιόπουλος), Μπόντε (83′ Ζαμπέτας), Πατσιωτός (86′ Λάλλος).

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (84′ λ.τ. Παναγιώτου), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Χάμος, Πετκολάι, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (41′ λ.τ. Πετάνι), Ματούλας, Ζηρδέλης (69′ Μπαρλαγιάννης Ν.).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ