BILLY’S COFFEE HOUSE & BEER CENTER: ΕΔΩ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! (ΦΩΤΟ)

Μια νέα πρόταση για τους λάτρεις των αθλητικών events μα και της καλής παρέας για την απόλαυση του παιχνιδιού με καφεδάκι, παγωμένες μπύρες, ποτά και νόστιμα… συνοδευτικά ήρθε στη Λάρισα, με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Ρούστα να καταθέτει διαπιστευτήρια με τη λειτουργία του “Billy’s Coffee House & Beer Center”,

επί της Ηρώων Πολυτεχνείου 69.

Πολύ χρώμα, άνετοι καναπέδες, μεγάλη μπάρα και 4 τεράστιες οθόνες σας βάζουν στο κλίμα των αγώνων, με το κατάστημα να διαθέτει συνδέσεις NOVA, COSMOTE και PAOK TV, ενώ πρόθυμο και εξυπηρετικό το προσωπικό του εγγυάται ένα άψογο σέρβις.

Το “Billy’s Sports” σπάζει τους κανόνες του παραδοσιακού sport-café αφού στο φιλόξενο χώρο του μπορείτε να απολαύσετε από τις 8 το πρωί τον καφέ σας, να χαλαρώσετε το μεσημέρι με τσίπουρο και κρασάκι συνοδεία καλομαγειρεμένων πιάτων και καλής ελληνικής μουσικής και το βράδυ να απολαύσετε το ποτό σας στην άνετη μπάρα του με ξένα κομμάτια και ψαγμένα rock ακούσματα.

Με φρέσκιες ιδέες ο ιδιοκτήτης του προσφέρει ροφήματα στη φιλική τιμή των 2 ευρώ για όλους τους μαθητές Λυκείου, ενώ σκάκι, τάβλι και τίτσου περιμένουν τους φανατικούς του είδους για μια παρτίδα!

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι και τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ από τις 08.00 το πρωί έως και τις 12.00 το μεσημέρι διαθέτει και υπηρεσία delivery.

Υ.Γ Δοκιμάστε τα μαμαδίστικα μεζεδάκια, τις νόστιμες τορτίγιες και τη μοναδική πίτσα και πειράξτε τον ιδιοκτήτη για τη Λίβερπουλ. Θα μας θυμηθείτε!

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ