ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επιστρέφουν τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη Βουδαπέστη τα μέλη και οι φίλοι της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Το συγκρότημα του Τυρνάβου βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας από την Πέμπτη για τη συμμετοχή του σε Διεθνές Φεστιβάλ. Η βασική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε μία ιστορική εκκλησία που αποτελούσε στο παρελθόν τον Καθεδρικό ναό της Βουδαπέστης.

Παράλληλα, η Χορωδία πραγματοποίησε και δεύτερη εμφάνιση σε μία όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων με ιστορία 200 ετών.

Εκτός από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους να ξεναγηθούν στην πόλη, να πραγματοποιήσουν νυχτερινή κρουαζιέρα στον Δούναβη και να θαυμάσουν τα επιβλητικά κτίρια και τις ομορφιές της υπέροχα στολισμένης πρωτεύουσας της Ουγγαρίας.

Επόμενη εκδήλωση της Χορωδίας αποτελεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στις 14 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά και η νεοσύστατη παιδική Χορωδία του Συλλόγου. Θα συμμετέχουν επίσης Χορωδίες από το Ναύπλιο, την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ