ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου που προτείνει διαφορετικό τρόπο επανυπολογισμού των οφειλών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, μετά την έντονη δυσαρέσκεια των δημοτων για τους διογκωμένους λογαριασμούς νερού που έλαβαν προσφάτως και παρά την επεξήγηση που έδωσε στις  7/12/2019  στα ΜΜΕ ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και μέχρις ότου συζητηθεί το θέμα στη συνεδρίαση της 16/12/2019 του ΔΣ Τεμπών, βάσει της επερώτησης που υποβάλαμε στις 6/12/2019

στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ζητάμε τα εξής:

Να επανεκδοθούν οι λογαριασμοί, αφού πρώτα επανυπολογιστούν ως εξής:

άθροιση των κυβικών όλων των τετραμήνων που δεν έγινε η καταμέτρηση και διαίρεση δια του αριθμού των εν λόγω τετραμήνων, αφαίρεση των ποσών που ήδη καταβλήθηκαν  σε αυτά τα τετράμηνα και έκδοση νέου λογαριασμού, δηλ. υπολογισμός με βάση την μέση κατανάλωση.
Επιπροσθέτως ζητάμε στελέχωση της ΔΕΥΑΤ με τοσο μόνιμο προσωπικό,όσο είναι απαραίτητο για την έγκαιρη και ακριβή καταμέτρηση της κατανάλωσης νερού,ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

Μείωση της τιμής  ανά κυβικό  νερού για όλα τα λαϊκά νοικοκυριά και τους αυτοαπασχολούμενους.
Σε κάθε πάντως περίπτωση και για όποια αιτιολόγηση επιχειρείται να δοθεί από την δημοτική αρχή,οι μόνοι που δεν είναι “υπεύθυνοι” είναι οι δημότες και τονίζουμε στη δημοτική αρχή να μην διανοηθεί να κόψει το νερό σε όποιον δεν μπορεί να  πληρώσει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των δημοτών και θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του θέματος, προβαίνοντας σε οποίες ενέργειες θεωρεί σκόπιμες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ