Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Στρέφοντας τα πυρά του κατά της κυβέρνησης και επαναλαμβάνοντας τα περί αυτονομίας του ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνοντας σύντομη στάση στη Λάρισα λίγο πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Ελασσόνα, όπου θα παρευρεθεί σε πολιτική εκδήλωση του Κινήματος.

«Είμαστε μια αυτόνομη παράταξη και θεωρώ πως η συγκυρία ευνοεί ώστε το ΚΙΝΑΛ να δώσει λύσεις στον λαό», ανέφερε ο κ. Σκανδαλίδης, περιγράφοντας σκληρή μα και συναινετική στάση του κόμματος απέναντι στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ αναλόγως τις συνθήκες.

«Μπήκαμε σε μια δύσκολη ατραπό και οι τουρκικές απειλές είναι πολύ μεγαλύτερες και αναβαθμισμένες, ενώ η ελληνική πλευρά πρέπει να απαντήσει με τον λαό ενωμένο και τον πολιτικό κόσμο σε κοινή γραμμή», σχολίασε τα ελληνοτουρκικά, ενώ περιέγραψε ως «συγκεντρωτική και γραφειοκρατική» τη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ.

Κλείνοντας το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε «υπέρ της πολυφωνίας και όχι της αφωνίας», σημειώνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο κόμμα που έφερε τον πολιτικό διάλογο».

«Γίνεται δουλειά σε βάθος και πιστεύω πως θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα», ήταν η αισιόδοξη εκτίμηση του Κ. Σκανδαλίδη σχετικά με το μέλλον της παράταξης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ