ΑΝΟΙ(Χ)ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Συγκινήσεις και όμορφο ποδόσφαιρο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον ΠΟΕ, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17’, όταν ο Τσάκος με όμορφο σουτ νίκησε τον Γούπο γράφοντας το 1-0 για τον Φαλανιακό, ενώ με την έναρξη της επανάληψης (48’) ο Φλώρος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΟΕ για το 2-0.

Οι παίκτες του Ζ. Ζιάγκα επιχείρησαν να ξαναπούν στο παιχνίδι και βγήκαν μπροστά καταφέρνοντας να μειώσουν σε 2-1 στο 55’ με πλασέ του Πετκολάι, ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 67’ με κεφαλιά του Σουγλή.

Στην εξέλιξη του αγώνα Μάλτζαρης και Γούπος δήλωσαν παρών όταν χρειάστηκε, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό, με τον ΠΟΕ να αποκτά μικρό προβάδισμα λόγω των εκτός έδρας τερμάτων που σημείωσε.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Πανταζής Η., Σούλι (85΄λ.τ Καρυώτης), Φλώρος, Αντωνόπουλος (64΄Κολοβός), Λυγούρας Β. (90΄Ντανίκας), Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (72΄Φουσίκας), Τσιάκος, Λεσάι.

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Λαγός, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Λαζαρίδης (62΄Ζηρδέλης), Χάμος, Πεπκολάι, Καραγκούνης (84΄Μπαρλαγιάννης Ν.), Ματούλας (78΄ Πετάνι).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ