ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

Προσωρινή διαταγή αναστολής όλων των αποφάσεων του ΠΥΣΔΕ Λάρισας περί αλλαγής του πίνακα των διευθυντών του 2017, οι οποίες ελήφθησαν μετά την δικαστική απόφαση που δικαίωνε τον διευθυντή Μ. Μπασδαβάνο ο οποίος είχε προσφύγει δικαστικώς κατά της σειράς του πίνακα, εξέδωσε το διοικητικό δικαστήριο της Λάρισας, μετά από αίτηση ακύρωσης και αίτηση ακύρωσης των αποφάσεων αυτών που κατέθεσαν 3 θιγόμενοι διευθυντές.

Οι 3 προσφεύγοντες διευθυντές αμφισβητούν τόσο τη σύνθεση του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ όσο και όλες τις αποφάσεις του που αφορούν τη νέα βαθμολογία του κ. Μπασδαβάνου αλλά και τις αλλαγές στον πίνακα των διευθυντών που αποφασίστηκαν, ενώ σύμφωνα με νομικούς κύκλους η προσωρινή διαταγή αναστολής που εξέδωσε το δικαστήριο δείχνει ότι θεωρείται προδήλως βάσιμη η αίτηση ακύρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την εξέλιξη παγώνουν όλες οι διεργασίες για αλλαγή του πίνακα και όλα θα κριθούν από την απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης ακύρωσης η οποία αναμένεται να συζητηθεί πιθανότατα τον Οκτώβριο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ