“ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ” ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Με τη χαρακτηριστική φράση «όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να έχουμε πίσω από κάθε συμπολίτη και έναν αστυνομικό» ο δήμαρχος Λαρισαίων δεν έκρυψε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λάρισα, επιμένοντας σε αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Ενημερώνοντας το σώμα στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στις λαϊκές αγορές, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτοί θα επεκταθούν τις επόμενες μέρες και στο κέντρο της πόλης.

«Μας ανησυχούν ιδιαίτερα τα αυξημένα κρούσματα, ενώ δυστυχώς διαπιστώνω πως το τελευταίο διάστημα δεν τηρούνται τα μέτρα στο “ζωντανό” κέντρο της πόλης», ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, περιγράφοντας μάλιστα «πατιρντί» και συνωστισμό στο κέντρο της Λάρισας.

«Το επίπεδο 2 δεν απέχει και πολύ από το 3», σημείωσε, απευθύνοντας έκκληση προς την κατεύθυνση των νέων ανθρώπων και προς τους καταστηματάρχες εστίασης και καφέ για τήρηση των μέτρων.

«Αυτό που συνέβαινε τις προηγούμενες μέρες ήταν ένα πατιρντί και φυσικά οι εικόνες δεν συνάδουν με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Αν συνεχισθεί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα και φυσικά δεν μπορούμε να έχουμε πίσω από κάθε συμπολίτη και έναν αστυνομικό», κατέληξε ο δήμαρχος, ζητώντας την ενεργοποίηση όλων για την αποφυγή τοπικού lockdown.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ