ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΝΛ ΑΝ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους της και τους συναδέλφους της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό η προϊσταμένη Νοσηλευτικής της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Αναστασία Παρασκευούδη.

Η εκλιπούσα έδωσε μάχη με την ασθένεια, ενώ τον τελευταίο μήνα η κατάστασή της επιδεινώθηκε και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΓΝΛ όπου και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Βαρύ το πένθος και για την αδελφή της, πρώην πολιτευτή της ΝΔ, Θέκλα Παρασκευούδη, που την αποχαιρέτησε τρυφερά γράφοντας δυο λέξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αδελφάκι μου αγαπημένο καλό ταξίδι και σου αξίζει μόνο δίπλα στους αγγέλους να είσαι!! ( Ήσουν τόσο ευτυχισμένη στο τελευταίο μας ταξίδι στον μονάκριβο σου Θωμά στις Οινούσσες….) σε λατρεύω…. έκοψες την ψυχή μας στα δύο», ανέφερε η Θέκλα Παρασκευούδη.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τραγική απώλεια εξέδωσε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης αναφέροντας τα εξής:

“Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη και οδύνη μετά από την τραγική είδηση της απώλειας της Προϊσταμένης της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  Παρασκευούδη Αναστασίας, η οποία τίμησε όσο λίγοι το νοσηλευτικό της λειτούργημα με το ήθος, την ευαισθησία στους ασθενείς της και την επιστημονική της επάρκεια.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για το νοσοκομείο που υπηρέτησε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της”.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΛ

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου σημειώνει:
“Η διοίκηση του ΓΝΛ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο της προϊσταμένης της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αναστασίας Παρασκευούδη. Μια πραγματική λειτουργός στον χώρο της υγείας, πιστή στο καθήκον της, άψογη στα καθήκοντα της, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που ήταν δεύτερο σπίτι της. Η στάση της και ο αγώνας της θα μείνουν παρακαταθήκη για όλους μας. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της”.

Η ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Λάρισας στην οποία αναφέρει:

“Η Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ. Ν. Λάρισας με συγκίνηση αποχαιρετά την εκλεκτή συνάδελφο , Παρασκευούδη Αναστασία, Προϊσταμένη της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και μέλος της ΔΑΚΕ Γ.Ν.Λ.  που έφυγε από κοντά μας.

Η Αναστασία  με ζήλο και επαγγελματισμό υπηρέτησε για πολλά έτη στο Νοσοκομείο μας, με ήθος, αγάπη και αξιοπρέπεια για τους ασθενείς και τους συναδέλφους της. Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα μέσα από την παράταξη της ΔΑΚΕ και εκλέχθηκε ως εκπρόσωπος πολλές φορές στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.

Εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη στην οικογένειά της”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ