Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Α. Σακελάρης: Αντέχουμε αλλά είμαστε σε πόλεμο που δεν έχει τελειώσει ακόμα

Έτοιμη να παραδώσει τα κλειδιά των επιχειρήσεων στο πρωθυπουργικό γραφείο δηλώνει η εστίαση της Λάρισας, που μετέχοντας στη συμβολική κινητοποίηση της Ομοσπονδίας αναμένει τα διαδικαστικά για την επίσημη πραγματοποίηση της δράσης και σε τοπικό επίπεδο, ενώ ήδη στην πλατεία Ταχυδρομείου καταστηματάρχες ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν κλειδιά, δίχως να λείψουν εκείνοι που αφήνουν και λογαριασμούς ΔΕΚΟ στο ίδιο σημείο!

Μιλώντας στο paidis.com ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας Αλ. Σακελάρης περιγράφει μια «δύσκολη αλλά αναμενόμενη εξέλιξη» όσον αφορά στην εστίαση, σημειώνοντας πως σε τοπικό επίπεδο ο κλάδος θα ακολουθήσει την Ομοσπονδία και θα καταθέσει συμβολικά τα κλειδιά επιχειρήσεων στην ΠΟΕΣΕ για να καταλήξουν στο γραφείο του πρωθυπουργού.

«Βιώνουμε μια απίστευτα δύσκολη κατάσταση τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο», ανέφερε στη σελίδα ο κ. Σακελάρης εκτιμώντας μάλιστα πως η εστίαση θα αρχίσει να κινείται το τρίτο 10ήμερο του Μαρτίου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δίνοντας μια αισιόδοξη εικόνα ο πρόεδρος του Συνδέσμου τόνισε πως σε τοπικό επίπεδο μέχρι ώρας δεν υπάρχουν επιχειρηματίες που έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους για «λουκέτο», με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει πως ο δρόμος για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι μακρύς.

«Όπως όλα δείχνουν σε τοπικό επίπεδο αντέχουμε, ωστόσο είμαστε σε πόλεμο που δεν έχει τελειώσει ακόμη», κατέληξε ο Αλ. Σακελάρης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ