ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αντιμέτωπος με μια εξίσωση για πολύ δυνατούς λύτες είναι αυτό το διάστημα ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ο οποίος καλείται να αποφασίσει για αλλαγές στην ομάδα των αντιδημάρχων και του προέδρου του Δ.Σ.

Ο κ. Κόκουρας θα πρέπει να κρατήσει ισορροπίες, να ικανοποιήσει επιθυμίες όπως αυτή του προέδρου του δ.σ. που σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί σφόδρα να αναλάβει θέση αντιδημάρχου και να εντάξει στο σχήμα των αντιδημάρχων και μεταγραφές όπως η αναμενόμενη του πρώην αντιδημάρχου και εκλεγμένου με τη Συν Πολιτεία Κ. Χρυσοβέργη που όλες οι πληροφορίες θέλουν να αλλάζει στρατόπεδο με στόχο να αναλάβει θέση ευθύνης στη δημοτική αρχή.

Από εκεί και πέρα ο κ. Κόκουρας θα πρέπει να αντιμετωπίσει αρρυθμίες, δυσλειτουργίες και κόντρες μέσα στην ομάδα του για να μπορέσει να λειτουργήσει παραγωγικά στο επόμενο μισό της θητείας του ενώ είναι βέβαιο ότι δεν θα πρέπει να δυσαρεστήσει κανένα από τους συνεργάτες του.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι με τις αλλαγές που θα γίνουν θέση αντιδημάρχου θα καταλάβει ο κ. Γιαννόπουλος, ενώ δύσκολα έως αδύνατο είναι να μετακινηθούν οι αντιδήμαρχοι Λ. Μανδηλάς, Γ. Γκάτσος και Ανδ. Ξηρομερήσιος.

Δεν μένει παρά να δούμε και τις αποφάσεις του δημάρχου γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ενίοτε υπάρχει και η κομματική πειθαρχία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ