ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο “ΓΟΛΓΟΘΑΣ” 55ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗ

Αναφορά το δημοσίευμα του paidis.com κατέθεσε στον Κ. Χατζηδάκη ο Β. Κόκκαλης ζητώντας να δρομολογηθεί άμεσα η διαδικασία χορήγησης αναπηρικής σύνταξης στον αγρότη που περιμένει δύο χρόνια!

Τον Γολγοθά που βιώνει ένας αγρότης από την περιοχή της Ελασσόνας, ο οποίος εδώ και δύο (!) χρόνια περιμένει να εξεταστεί η αίτησή του για αναπηρική σύνταξη, επισημαίνει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε στον κ. Χατζηδάκη ως αναφορά δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «paidis.com», σύμφωνα με το οποίο, Ελασσονίτης αγρότης, έχει υποβάλλει εδώ και δύο έτη αίτηση για εξέταση της υγείας του από την αρμόδια επιτροπή ΚΕΠΑ, πλην όμως δεν έχει ακόμη εξεταστεί, με τραγική συνέπεια αφενός να έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι αφετέρου να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις δαπάνες επιβίωσης καθόσον χωρίς την πιστοποίηση του ποσοστού αναπηρίας δεν δύναται να εκδοθεί απόφαση συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός παρακαλεί για τις άμεσες και δέουσες ενέργειες του Υπουργείου για την άμεση επίλυση και δρομολόγηση της υπόθεσης που ταλαπωρεί εδώ και χρόνια έναν πολίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ