ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την πιο γλυκιά ήττα υπέστη σήμερα η αντρική ομάδα μπάσκετ του Κρόνου Τυρνάβου, αφού λόγω της διαφοράς στο παιχνίδι και της συνολικής διαφοράς πόντων κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία της Α2 ΕΣΚΑΘ έναντι του αντιπάλου της Πελαργού Λάρισας !!!!

Οι νεαροί αθλητές της τυρναβίτικης ομάδας μπήκαν νωχελικά και αγχωμένοι στο παιχνίδι αλλά σιγά σιγά με το πάθος που τους διακρίνει κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ και στο τέλος να πανηγυρίσουν την παραμονή.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν αυτή την δύσκολη χρονιά με τις πολλές απώλειες λόγω κορωνοϊού, των φροντιστηρίων, των μαθημάτων και την ελλιπή προετοιμασία κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα!. Συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή ήταν τα παιδιά του προπαιδικού και παιδικού που στήριξαν την αντρική μας με κάθε τρόπο δείχνοντας πως η ακαδημία μας έχει παρόν και μέλλον άσχετα από το αποτέλεσμα. Ένα ευχαριστώ στους φίλους που μας στήριξαν με τη φωνή και τον παλμό τους σε κάθε αγώνα μας και ειδικά στον σημερινό αγώνα. Τέλος πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Πελαργού Λάρισας για την προσπάθειά τους και καλή συνέχεια στο έργο τους. Κρόνος η δουλειά και η προσπάθεια συνεχίζεται”, τονίζεται σε ανακοίνωση της ομάδας μετά το αίσιο τέλος της φετινής δύσκολης πράγματι χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ