ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Ο Χρ. Καπετάνος συναντήθηκε με υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης των φυλακών Λάρισας

Την ορθότητα της πρόθεσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ότι και οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών να πρέπει να λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ, σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας , Χρήστος Καπετάνος, κατά τη διάρκεια επαφής στο γραφείο του με εκπροσώπους των φυλακών εξωτερικής φρούρησης της Λάρισας.

Ειδικότερα, ο κ. Καπετάνος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Γιώργο Βαλάρη, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών φρουρών, τον Χρήστο Ντρίγκα, πρόεδρο του τοπικού σωματείου εξωτερικών φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας, τον πρώην πρόεδρο του σωματείου Φάνη Γιαννούχο και τον δημοτικό σύμβουλο Λαρισαίων και Τομεάρχη Προστασίας του πολίτη στην ΔΕΕΠ Λάρισας Κώστα Βλαχούλη.

Πέραν του επιδόματος των 600 ευρώ, έθιξαν και το ζήτημα της τριετίας και της αναγνώρισης αυτής ως συντάξιμο χρόνο που αποτελεί πάγιο αίτημά τους καθώς και το ζήτημα της υποστελέχωσης, δεδομένου ότι το κατάστημα της Λάρισας αποτελεί σε πληθυσμό κρατουμένων το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα.

«Με επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο μου οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Λάρισας σχετικά με το ανακύψαν θέμα του επιδόματος των 600 ευρώ που θα λάβουν οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί της χώρας. Το αίτημά τους να μην εξαιρεθούν από το έκτακτο αυτό βοήθημα πιστεύω ότι θα βρει άμεση ανταπόκριση, με σχετική τροπολογία που θα τους συμπεριλαμβάνει.

Μου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, αναφορικά με τα υπόλοιπα ζητήματα που τους απασχολούν» επεσήμανε σχετικά με την επίσκεψη ο κ. Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ