Μετάλλια στο open Σλοβενίας για αθλητές του Τυρνάβου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτις 23-24 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 6ο ΟΠΕΝ ΤΑΕΚWONDO  ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ στην πόλη Μάριμπορ. Μετά από 16 ώρες και 1.250 χιλιόμετρα η αποστολή του Συλλόγου Α.Ο. ΤΚΝΤ Τυρνάβου  με πέντε αθλητές έφτασε οδικώς στο χιονισμένο και πανέμορφο Μάριμπορ. Στους αγώνες συμμετείχαν 400 αθλητές από 17 χώρες.

Ο Σύλλογος κατέκτησε ένα Αργυρό μετάλλιο με την Πορτέση Ελένη -53 Γυναικών, τρία Χάλκινα με τους Μπεκιάρη Ιωάννη -37 Παίδων, Σκυβαλίδα Δημήτρη -63 Εφήβων και Ντιντού Ελένη -68 Νεανίδων. Την Πέμπτη θέση κατέκτησε ο Σιαίνης Στέφανος ο οποίος έχασε από τον αθλητή που κατέκτησε την κατηγορία.

Οι αθλητές απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία αγωνιζόμενοι  με αθλητές υψηλού επιπέδου και στάθηκαν ισάξια απέναντί τους.

Στους αγώνες συμμετείχε και η Διεθνής διαιτητής κ. Μπάρδα Σωτηρία η οποία είχε καλεστεί από την Ομοσπονδία της Σλοβενίας.

Την Παρασκευή το πρωί οι αθλητές προπονήθηκαν στον τοπικό Σύλλογο μαζί και με αθλητές άλλων χωρών, και  υποσχέθηκαν να επισκεφτούν τον Τύρναβο με την ομάδα του κατά την διάρκεια της προετοιμασία του την Άνοιξη.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο που εδώ και χρόνια καταφέρνει να διατηρεί τον Τύρναβο στην κορυφή της Ελλάδος και όλο και πιο πολλοί Σύλλογοι από την Ευρώπη να τον επισκέπτονται, για να προπονηθούν μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ