ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑ

ΝΑΣΙΩΚΑΣΤις τελικές του αποφάσεις για την κάθοδό του ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αναμένεται να ανακοινώσει το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Εκτ. Νασιώκας ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με στελέχη της αυτοδιοίκησης από τις 4 Π.Ε. της Θεσσαλίας στον οποίο συνάντησε θερμή υποδοχή της υποψηφιότητάς του.

Ετσι λοιπόν μετά από αυτές τις επαφές και με δεδομένο ότι υπάρχει τεράστιο κενό στο χώρο της κεντροαριστεράς αλλά και με δεδομένη την εκτίμηση που χαίρει ο κ. Νασιώκας σε όλη τη Θεσσαλία είναι βέβαιο ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα καμφθούν οι όποιες επιφυλάξεις έχει και ο ίδιος εκφράσει για την υποψηφιότητά του και μέχρι το σαββατοκύριακο θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.

Και ενώ λίγα απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Εκτ. Νασιώκα, που αποχώρησε νωρίς από το ΠΑΣΟΚ και παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, διαφωνώντας με κεντρικές επιλογές του τότε προέδρου Γ. Παπανδρέου, αλλά και με την επιλογή του Ευ. Βενιζέλου να αναλάβει υπουργός Οικονομικών, όπως μαθαίνουμε υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για συστράτευση μαζί του και στελεχών που προέρχονται από τη ΝΔ και μάλιστα στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν και στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ