ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ Ο Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Σήμερα η κεντρική ομιλία στους Γόννους

κολλατος4 (Αντιγραφή)«Απόψε από την Όσσα μας δώσατε δύναμη να προχωρήσουμε μαζί , να αναδείξουμε τον Δήμο μας τον τόπο μας .Τα προβλήματα σας ειναι και δικά μας ,μαζί θα τα καταφέρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος μιλώντας το βράδυ στην Οσσα. Παράλληλα υποστήριξε ότι ο συνδυασμός του είναι η εγγύηση του τόπου.

κολλατος5 (Αντιγραφή)«Εχουμε καταφέρει πολλά μπορούμε περισσότερα. Αναλάβαμε ενα δύσκολο έργο τα 3,5 χρόνια καταφέραμε να απαλλάξουμε το Δήμο από τα οικονομικά βαρίδια που παραλάβαμε από τους πρώην καποδιστριακούς Δήμους τα καταφέραμε και συνεχίζουμε}, κατέληξε ο κ. Κολλάτος καταχειροκροτούμενος.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα ο κ. Κολλάτος και στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκαν την 8η ΕΜΑΚ και εργασιακούς χώρους στην βιομηχανική περιοχή Λάρισας.

κολλατος2 (Αντιγραφή)Στη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συζητήσει αρχικά με τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια με τους εργαζόμενους στα εργοστάσια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση της εργασιακής τους δραστηριότητας ενώ ανέδειξε τη δική του πρόταση για την επόμενη πενταετία στο δήμο Τεμπών.

ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Σήμερα Τρίτη στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Γόννων θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Κολλάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ