ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ Ν.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

αδεδυΗ έλλειψη απαρτίας οδήγησε σε αναβολή τη σημερινή συνέλευση των μελών του Ν.Τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ και κατ’ επέκταση και των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων στο νομό.

Η σημερινή συνέλευση σημαδεύτηκε από τις κόντρες μεταξύ της απαερχόμενης διοίκησης και του προεδρείου της ΕΛΜΕ με δεδομένο ότι οι σύνεδροι της ΕΛΜΕ δεν γίνονταν δεκτοί στη συνέλευση επειδή δεν προέρχονταν από εκλογική διαδικασία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος επικαλέστηκε θέμα καταστατικού για να μη γίνουν δεκτοί οι καθηγητές ενώ δεν υπήρξαν αντιδράσεις και από τις άλλες παρατάξεις που διεκδικούν έδρα στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Η στάση αυτή του προεδρείου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ροέδρου της ΕΛΜΕ που υποστήριξε ότι αντικαταστατική είναι και η καθυστέρηση του ενός έτους στην πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και της ανάδειξης νέας διοίκησης στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Τελικά μετά από αίτημα που υποβλήθηκε για τη διαπίστωση απαρτίας και αφού έγινε 4 φορές προσπάθεια καταμέτρησης η συνέλευση και οι εκλογές αναβλήθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ