Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική εκστρατεία και με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγες μέρες πριν την 20η Σεπτεμβρίου παρατηρούμε όλοι μας, ολόκληρος ο ελληνικός λαός, την αγωνιώδη προσπάθεια του παλιού συστήματος και των προστατών του να κρατηθούν στη ζωή, ελπίζοντας πως θα αποκτήσουν και πάλι την εξουσία για να συνεχίσουν το καταστρεπτικό τους έργο, με το οποίο επί δεκαετίες διέλυσαν τη χώρα και τελικά την έσυραν στα μνημόνια της υποταγής.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δέχονται, και πάλι, τη λυσσαλέα επίθεση αυτού ακριβώς του συστήματος και των υπηρετών του. Στόχος τους να μας βγάλουν από τη μέση γιατί πολύ απλά τους χαλάμε τα σχέδια.

Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η εγγύηση της σταθερότητας και της πορείας της χώρας στο δρόμο της απελευθέρωσης από τους βαρόνους της διαφθοράς και της διαπλοκής που την κρατάνε για χρόνια δέσμια  των συμφερόντων τους.

Οι πολίτες με την ψήφο τους στις 20 Σεπτεμβρίου θα βάλουν οριστικά την ταφόπλακα στην παλινόρθωση του χθες και θα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μπροστάρηδες θα σχεδιάσουμε το μέλλον της χώρας με χαμόγελο και αισιοδοξία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ