ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Κιλελέρ από την έντονη βροχόπτωση της 7ης Οκτωβρίου επισκέφθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Β. Βισβίκης και Χ. Χατζούλης συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον διευθυντή αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Π. Καλφούντζο και τον τμηματάρχη φυτοπροστασίας,

υγειονομικής και ποιοτικού ελέγχου Δ. Σταυρίδη, τον προϊστάμενο και τον επόπτη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας Μ. Λιόντο και Σ. Σπυρόπουλο. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν κυρίως τις καλλιέργειες βαμβακιού. Η κινητοποίηση της αντιδημαρχίας αγροτικής ανάπτυξης του δήμου Κιλελέρ ήταν άμεση και οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για τις ζημιές που υπέστησαν από την έντονη βροχόπτωση οι καλλιεργείς της περιοχής.

Οι δηλώσεις για τις ζημιές θα υποβάλλονται στους Γεωπόνους του Δήμου (παλιό Δημαρχείο Νίκαιας)  ως 22/10/2015 για όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου. Επιπρόσθετα δηλώσεις θα υποβάλλονται:  για τη δημοτική ενότητα Πλατυκάμπου την Πέμπτη 15/10/2015 και την Παρασκευή 16/10/2015 στο πρώην δημαρχείο Πλατυκάμπου, για τις δημοτικές ενότητες Κιλελέρ – Αρμενίου τη Δευτέρα 19/10/2015 και την Τρίτη 20/10/2015 στο πρώην Δημαρχείο Κιλελέρ. Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να πληρώσουν μέσω τραπέζης θα προσέρχονται πρώτα στους γεωπόνους του Δήμου για υπολογισμό των τελών και έπειτα θα πληρώνουν στην τράπεζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ