ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΔΑΜΑΣΙΟΥ Ο Ν. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε. Η δημοτική παράταξη “Δράση Πολιτών” έχει την τιμή και τη χαρά να προτείνει ως υποψήφιο Πρόεδρο  Δαμασίου τον αγρότη Νίκο Κοντογιώργο.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ονόματος του κ. Κοντογιώργου, ο επικεφαλής κ. Αστέριος Ροντούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Με μεγάλη χαρά ανακοίνωσα σήμερα τον φίλο Κοντογιώργο Νίκο ως υπ. Πρόεδρο Δαμασίου.Αν κρίνουμε από τον χαρακτήρα , την ηθική συγκρότηση,
και την παλαιότερη προσφορά του Νίκου στα κοινά του χωριού του , εύκολα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του και να γίνει ένας εξαιρετικός Πρόεδρος, που θα εκφράζει την ολότητα της τοπικής κοινωνίας , χωρίς αποκλεισμούς  , διαιρέσεις και διακρίσεις.Εξάλλου ο Νίκος είναι ένας μειλίχιος  άνθρωπος που σέβεται τον καθένα και μετρά μόνο φίλους στο χωριό του. Η παρουσία του ανδρός στη Δράση Πολιτών είναι ιδιαιτέρως τιμητική για όλους μας και τον καλωσορίζουμε με την πεποίθηση μιας μεγάλης εκλογικής του επιτυχίας”.
Από την πλευρά του, ο κ. Κοντογιώργος δήλωσε: “Συναισθανόμενος το βάρος της ευθύνης, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Ροντούλη, αποσκοπώντας μόνο σε μια ανιδιοτελή προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την πρόοδο του Δαμασίου.Θέλω το Δαμάσι να αναδειχθεί σε ένα πρότυπο αγροτοκτηνοτροφικό κέντρο και να σφύζει από ζωή, γιατί διαθέτει φίλεργους ανθρώπους και μια δυναμική νεολαία που έχει όρεξη για δουλειά και δημιουργία.Πιστεύω πως ο κ. Ροντούλης , στην περίπτωση που είναι ο επόμενος δήμαρχος Τυρνάβου ,θα βοηθήσει πολύ προς την κατεύθυνση αυτή, γιατί αγαπά το Δαμάσι και έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη συνολική ανάπτυξη του Δήμου Τυρνάβου.Ζητώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου με σεμνότητα και ταπεινότητα , ευελπιστώντας πως όλοι θα εργαστούμε για το καλό του χωριού μας και πριν και μετά την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ